viernes, 6 de noviembre de 2009

Pasta amb salsa de pastanaga


cenouras indo pra feira!!!, upload feito originalmente por Gabriola costurinha/rose.

Hoy tenemos para comer...

Pasta Fresca amb bolets i salsa de pastanaga

4 pastanagues
1 ceba
1 borsa de pasta de bolets (Rana)
Mig got de soja texturada
1 cullerada de mantega
Oli d'oliva
1 llauna de tomàquets pelats en el seu suc
romaní

Passar las pastanagues tallades en quadradets i la llauna sencera de tomàquets a la batedora.
Fregir la ceba en mantega fins a que es quedi dorada i afegir la crema de pastanaga. Afegir el romaní, la soja i una mica d'oli i deixar que es cuine tot per uns 20 minuts a foc lent.

Bullir aigua i sal i cuinar la pasta amb bolets. Servir la pasta amb la salsa immediatament. Es pot afegir formatge parmesà, però no ho es necessari.

Bon profit!

domingo, 1 de noviembre de 2009

Fim de Semana de Festa



Hemos tenido un fin-de de fiesta de cumple con todo rigor. Amigos, llamadas, pastel, fotos, videos, mimos...y con regalo que nadie encargó (los regalos de improviso son siempre los mejores): concertillo del Chico Espina en una sala muy chula sin micro ni na. No era mi cumple, pero si puedo aun así pedir un deseo, que eso se torne un clásico.